„Lucky days” во НЕПТУН од 9-12 јули – Големи попусти и шопинг до 48 рати!
„Lucky days” во НЕПТУН! Денови на среќни купувачи од 09-12.07.2018г.
Со супер понуди, големи попусти и шопинг до 48 рати со happy кредитот!
НЕПТУН како најголем малопродажен ланец за бела техника и електроника во Македонија е
препознатлив по овој концепт на продажба, каде им нуди на своите лојални купувачи исклучителна можност да набават производи од целокупниот продажен асортиман по промотивни цени и можност да плаќаат до 48 рати.
Сега е вистинско време за шопинг! Акцијата е активна на сите производи од сите категории. Разгледајте ги одличните понуди за: фрижидери, машини за перење алишта, плотни, фурни, клима уреди, телевизори, компјутери и таблети, па сè до мобилни телефони, мали апарати за домаќинство и апарати за нега и убавина. Секој купувач ќе може да најде нешто соодветно и поволно за себе и за својот дом.
Посетете ги продавниците на НЕПТУН ширум Македонија и уверете се самите! Побрзајте, акцијата трае само 4 дена.
Малопродажната мрежа на Нептун, 20 години е присутна на македонскиот пазар и во моментов е застапена со 25 продажни места во 21 град во Македонија, а вкупниот број на вработени брои над 400. За да ги погледнете деталите околу акцијата и летокот за „Lucky days” кликнете на линкот: hBps://www.neptun.mk