Ако спиете на оваа страна од телото ќе си го скратите животот за 15 години. Доктор Џон Дилард докажа дека ако спиете на десната страна, тоа буквално може да ве чини живот!

Тој инаку е доктор во најдобрите клубови во НБА каошаркарската лига, каде спасил неколку кошаркари од големи маки!

Истражувањето на лекарот, што се однесува на начинот на слиење, ќе го подобри квалитетот на вашиот сон. Доктор Џон Дилард е поранешен директор на „Плејер Дивелопмент“ за НБА клубот Њу Џерси Нетс и објавил повеќе од 200 снимки и статии за подобрување на здравјето. Сега го сврте вниманието на тоа како добро да се наспиете.

Погледнете го неговото видео кое објаснува зошто дефинитивно не би требало да спиете на својата десна страна.