Утрово персоналот од Одделот за интензивна нега на болницата “8 Септември”протестира пред канцеларијата на директорот Христијан Костов, директор на болницата.

Според нашите информации, причината за протестот е напад врз персоналот на починат пациент, а инцидентот се случил синоќа, а интервенирала и полицијата.