Нови 4 смртни случаи од коронавирус во Македонија

Починаа четири нови пациенти заболени од коронавирусот, дознава Алсат. Според информациите на телевизијата станува збор за пациенти од Куманово, Лабуништа (струшко), Челопек (тетовско) и еден од Штип. Со ова вкупниот…

Починаа четири нови пациенти заболени од коронавирусот, дознава Алсат.

Според информациите на телевизијата станува збор за пациенти од Куманово, Лабуништа (струшко), Челопек (тетовско) и еден од Штип.

Со ова вкупниот број на починати во земјава достигна 25.


Related Articles