Ова е апликацијата преку која можете да ја следите состојбата со коронавирусот во Македонија!

Состојбата со заболени лица од корона вирусот во Македонија може да се следи на апликацијата која може да ја најдете ТУКА  која македонската компанија ГДи Скопје ја прилагоди за потребите…

Состојбата со заболени лица од корона вирусот во Македонија може да се следи на апликацијата која може да ја најдете ТУКА  која македонската компанија ГДи Скопје ја прилагоди за потребите на нашите граѓани.

Покажувајќи општествена одговорност, компанијата, на едно место, ги регистрира сите случаи на заболени лица од корона вирусот во земјава и на тој начин, настојува да ги алармира граѓаните за кризните подрачја и носење вистински одлуки.

https://gdi-sk.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/2096bd4b051b42948ac3f5747e80c3a5

 


Related Articles