Центарот за јавно здравје Охрид известуваат дека ќе започне вакцинирање против сезонски грип со комерцијална вакцина.

Вакцинирањето против сезонски грип, ќе започнеу од утре, 19 ноември вторник, информира Центарот за јавно здравје Охрид.