На Михајло Салтировски кој има само 31 година и е татко на две мали деца, му треба нашата помош.

Моментално е пациент во Клиничката Болница АЏИБАДЕМ СИСТИНА Скопје. Хоспитализиран е на одделот за Абдоминална хирургија со дијагноза: Панкреатит со бубрежна и белодробна слабост и Сепса. Хоспитализацијата ќе трае се додека истата биде неопходна бидејќи е во кома и на респиратори кои се многу скапи! На Михајло му е потребна финансиска помош од преку 20 000 евра.

Овие средства ќе му помогнат на Михајло да застане на нозе и да биде повторно со своето семејство