Ознака: александар петличковски

Во Македонија се уште нема потврден случај на сојот на коронавирусот „Кракен“

Петличковски: Пациентот е лоциран и првичната епидемиолошка анкета е завршена

Здравство 6 месеци ago

Целта на отворањето на петте ковид-амбуланти е тријажирањето на пациентите

Здравство 6 месеци ago

Петличковски: Не планираме затегнување на мерките за Ковид-19

Здравство 10 месеци ago

Петличковски: Сега сме во еден помирен дел од пандемијата, но не би рекол дека е зад нас

Здравство 10 месеци ago

Претстојнава седмица се очекува да бидат одобрени препораките на Комисијата за заразни болести

Здравство 11 месеци ago

Петличковски најави олабавување на рестриктивните мерки, а се чека одлука и за укинување на сертификатите

Здравство 12 месеци ago

Ковид-19-скринингот започнува утре во основните училишта

Здравство 12 месеци ago

Од денеска започнува скрининг тестирањето за проценка на имунитетот на населението во земјава

Здравство 12 месеци ago

Скрининг тестирањето по случаен избор започнува од понеделник