Ознака: анкета

Нема одговорност за повикување да не се лечат граѓаните кои бојкотирале!

АНКЕТА: Дали во градинките треба да се постават камери?

Здравство 6 години ago

(ВИДЕО) (АНКЕТА) Ееее, тој наш Филипче, збори и убедува: Болниците нема да останат без пари поради бесплатното болничко лекување, само кој му верува?

Здравство 6 години ago

Здравството во Македонија хаос, Филипче мојот чудесен министер!

Здравство 6 години ago

Министерот Филипче си молчи, тактиката на решавање на проблемите во здравството е: Не збори, не реагирај, не обрнувај внимание, ќе помине!

Здравство 6 години ago

Министерството за здравство најлошо оценето од граѓаните – Со часови чекаат за преглед и здравствена услуга, а Филипче наместо да понуди решение повика на трпение!

Здравство 6 години ago

ФЗОМ обвинува, операции во никакви услови, оставки, дефицит на доктори, пациентите трпат, граѓаните реагираат! Филипче нем, официјално тој е на службен пат!

Социјала 6 години ago

МТСП спие во зимски сон, лето иде, министерката дали веќе е на одмор никој не знае, битно 8000 деца се на улица!!! Решение нема, не е тоа министерска работа, има кој!

Здравство 6 години ago

Преку ноќ поскапени лековите! За министерството и за ФЗОМ граѓаните на Македонија се само бројки и денари!