Ознака: беким сали

Мизрахи: Само Венко Филипче на многу од прашањата во траење од 2ч и 45мин имаше плејада одговори „Не знам“, меѓу кои и одговорот „Не знам“ за постоењето на КАТО системот

Денеска пред Анкетната комисија за Онкологија ќе одговараат Филипче и Меџити

Здравство 10 месеци ago

На денешната седница на Анкетната комисија за случајот Онкологија сослушан е и Беким Сали

Здравство 10 месеци ago

Спасовски: За околу седум лица од Клиниката за Онкологија се водат финансиски истраги

Здравство 1 година ago

Лекот „Трикафта“ првично е обезбеден само за 8 пациенти во потешка состојба

Здравство 1 година ago

Утре на пладне пациентите со цистична фиброза ќе протестираат пред Владата

Здравство 1 година ago

Сојуз на дијабетичари: Стравуваме дека ќе се соочиме со недостиг на терапија

Здравство 2 години ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Дали некој од панелистите знае и ќе каже зошто во државава нема системска грижа и политика за воведување нови методи и техники?

Здравство 2 години ago

МЗ: Направена првата трансплантација на црн дроб од починат донор

Здравство 2 години ago

ЈЗУ Институт за радиологија-Скопје одбележа 75 години постоење