Ознака: ден дончев

Стојаноска: Зошто ЈО чекаше една година и не отвори истрага против Ден Дончев?

ФЗОМ сурово се однесува кон жителите на Драчево!

Здравство 4 години ago

Вработените во ФЗОМ бараат Дончев да помисли и на нив. Или ќе има поголеми плати или во четврток ќе има протест

Здравство 4 години ago

Што со личните податоци на граѓаните, дали тие се заштитени со приложување на документи за да добијат лекови?

Здравство 4 години ago

Филипче го смени исказот, негира дека знае нешто за случајот „Рекет 2“

Здравство 4 години ago

Филипче знаел за истрагата против „Дијамед“ и призна дека се среќавал со Швеѓаните

Здравство 4 години ago

Која е причината и кој ќе каже зошто се заразија 11 пациенти со Хепатит Ц во Штипската болница?

Здравство 4 години ago

Случај „Рекет 2“- Заев бил брифиран од ОЈО за истрагите за „Дијамед“

Здравство 4 години ago

Шведската „ДИАВЕРУМ“ беше предупредена дека има истрага за „ДИАМЕД“, замрзантите 11 милиони евра најверојатно се причина, посочи Заев

Здравство 4 години ago

Наум Стоилковски: Дончев и Филипче се обиделе да попречат странска инвестиција