Ознака: дете

Драма во Охрид: Старец (71) влечел и бакнувал 11-годишно девојче, ќе одговара за полов напад

Прегазено дете во скопско Студеничани

Мое здравје 6 години ago

Фотографија што треба да ја видат сите родители – Внимавајте на овие работи за да не биде загрозен нечиј живот!

Здравство 6 години ago

Сомнеж за дете заразено со менингитис предизвика паника во скопско Драчево!

Здравство 6 години ago

Филипче ќе го решава случајот со 12 годишната Анастасија – Девојчето ќе го оперираат на Детска хирургија!

Здравство 6 години ago

Шест месеци 12-годишно дете со мајката талкаат по македонските болници – Лекар од Клинички им барал 700 евра да го оперира детето!

Здравство 6 години ago

Четиригодишно дете од Скопје е тешко повредено откако при затворање на вратата на автобусот на ЈСП му била фатена десната рака

Животен стил 6 години ago

Како да изградите силна самодоверба кај вашето дете?

Здравство 6 години ago

Петгодишно дете каснато на образот од куче-скитник во Скопје

Здравство 6 години ago

Загрижувачки: Рак на кожа откриен кај 13 -годишно дете во Македонија