Ознака: дете

По примерот на Македонија и Србија ќе дава пари за трето и четврто дете

Додатокот за трето дете го зголеми бројот на третородените деца во Дебарско

Здравство 6 години ago

За три години 10 заболени од туберкулоза во Крива Паланка

Здравство 6 години ago

Апел за помош: Да му помогнеме на малиот Горазд да застане на нозе!