Горазд Исаковиќ е детенце со посебни потреби. Поради проблеми со колената и колковите, Горазд не може да се движи. Потребна му е хируршка интервенција за да застане на нозе.

Родителите не се во можност да ги обезбедат финансиските средства потребни за операција и затоа упатуваат апел до сите кои можат да одделат мал дел од своите финансиски средства за да подарат време кое ќе биде исполнето со среќа и со тага, со сета енергија која ја носи животот.

Да му помогнеме на Горазд самостојно да зачекори по патеката на животот и да ја пронајде својата среќа, храбро и достоинствено.

Телефони за донации: ‎070 143 133 на Телеком и 077 143 472 на Vip/One

Трансакциска сметка: ‎200002202808397 (Стопанска Банка)

IBAN: MK07200003295598951 EUR

SWIFT CODE: STOBMK2X

STOPANSKA BANKA AD SKOPJE

Skopje “11th Oktomvri” no.7

Republic of Macedonia

Beneficiary:

Suzana Isakovikj

Address: Ho Shi Min no. 214b Skopje

Republic of Macedonia