Ознака: дете

Трагедија во велешко – 10-годишно дете почина, три се повредени во несреќа со трактор!

Уред за следење на здравјето на детето – претерување или помош?

Здравство 6 години ago

Уште едно дете од Охрид со дијабет заврши на Детска клиника – Има ли пропусти во дијагностиката кај лекарите во внатрешноста!?

Здравство 6 години ago

Претепаното 14 месечно бебе може целосно да го изгуби видот – Дополнителни дијагностички процедури ќе покажат какви други последици ќе има!

Социјала 6 години ago

Двегодишно дете кое престојувало во градинка во Штип имало модрици по целото тело – Полицијата истражува кој го тепал?

Здравство 6 години ago

Едногодишно дете од Скопје заврши на КАРИЛ – Полицијата истражува дали е семејсно насилство или паднало од кревет?!

Здравство 6 години ago

Дете со оштетен слух неможе да добие помагало од државата бидејќи родителите немале редовно здравствено осигурување – Правобранителот реагира до Филипче

Социјала 6 години ago

ОЈО утврдува евентуална кривична одговорност за смртта на 13-годишно девојче во Илинден

Здравство 6 години ago

Екс министерката Гордана Јанкулоска стана мајка

Здравство 6 години ago

Измамник од Штип барал пари за лекување на дете – Од мајката земал над 5000 евра