Ознака: апел за помош

Апел за помош: Да и помогнеме на Маре Симевска

Апел за помош: Да му помогнеме на Аце да се врати на безгрижната игра

Социјала 5 месеци ago

Апел за помош: Да и помогнеме на три годишната Теодосија

Социјала 6 месеци ago

Апел за Помош: Донирај за Никола

Социјала 2 години ago

Апел за помош: На 45 годишна мајка на три деца потребна и е итна операција на 2 тумори на мозок

Социјала 2 години ago

Апел за помош: 30 годишната Ангела се соочува со хемипареза на мозокот

Социјала 2 години ago

На Андреј Илиевски му е потребна помош, дијагностициран му е тумор на мозок

Социјала 2 години ago

Апел за помош: Марија е болна од канцер, а е самохрана мајка на дете со посебни потреби

Социјала 2 години ago

Апел за помош: Силвана и нејзината двегодишна ќерка немаат основни услови за живот

Социјала 3 години ago

42 годишна мајка на четири дечиња е болна од рак, на Маријана Димоска и треба помош