АПЕЛ ЗА ДОНИРАЊЕ:

Три годишната Теодосија Лазаревска од Куманово има потреба од продолжување на започнатото лекување на тешка болест WILMS тумор во Република Турција.

Теодосија и нејзините родители би биле благодарани ако донирате на некој од отворените броевите за донација:

T-Mobile – 143 102

А1 – 143 470

Да бидеме хумани! Да и помогнеме на малата Теодосија!