Ознака: деца

Подобрена здравствената состојба на 14 годишното девојче од Охрид, заменик министерот се правда дека не било лекарска, туку родителска гршка

Трите деца со дијабет хоспитализирани на Клиниката за детски болести, лекарите сега се крстат во Бога

Мое здравје 4 години ago

Родители внимавајте- Популарната играчка слајм е многу отровна и опасна за вашето дете!

Здравство 4 години ago

Над 360 опасни детски играчки се повлечени од македонскиот пазар во првите три месеци годинава

Животен стил 4 години ago

Што ќе се случува понатаму со „проколнатата“ пештера во Тајланд?

Социјала 4 години ago

Сите 12 деца и фудбалскиот тренер извлечени од пештерата во Тајланд

Социјала 4 години ago

Околу 500 деца роми од Шуто Оризари не одат на училиште

Здравство, Социјала 4 години ago

Патронажни сестри „божемски“ ќе спречуваат напуштање на децата, насилство и негрижа. Нов проект на Царовска, треба да „падне“ миљонче плус минус нешто „ситно“!!!

Социјала 4 години ago

Наместо на забар му давале апчиња за болка – Каков здравствен третман добиваат децата во Домот 25 мај?

Социјала 4 години ago

Во Кочани и Виница речиси и да нема згрижувачки семејства