Ознака: директор

Извршниот директор на компанијата „Фајзер“ во рок од два месеци по втор пат се заразува со Ковид-19!?

Циркус во Центарот за социјални работи во Штип – Разрешената директорка го одјавила во Бирото колегата кој утре треба да ја наследи

Здравство 6 години ago

Хаос во прилепската болница, нема лекови за анестезија а директорот е во странство!

Социјала 6 години ago

Парична казна и за директорот и за училиштето во Радовиш во кое имаше верски обред!

Здравство 6 години ago

Што направи Ден Дончев за девет месеци колку што е директор на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, освен што ги остава пациентите без лекови на рецепт!?

Здравство 6 години ago

По паѓање на дел од таванот во прилепската болница, ревизија на направенара реконструкција!

Социјала 6 години ago

Педагошка мерка за ученичките кои брутално тепаа соученичка во Неготино

Здравство 6 години ago

Министерството за здравство контра директотрот на Институтот за ТБЦ – Пациентите имале туберкулоза и биле соодветно лекувани