Ознака: доктори

Стекнатите знаења и размената на искуство во време на КОВИД 19 немаат цена: Се одржа најголемиот он-лајн настан за континуирана медицинска едукација

Првата седмица во февруари е светска седмица на пациентите

Здравство 4 години ago

Во неполна недела нападнати повеќе доктори, медицински сестри и персонал. МВР дали работи деновиве?

Здравство 6 години ago

Лекарите до Филипче: Или подобри ги условите за работа или ќе гледаш како си заминуваме од државава!

Здравство 6 години ago

Камиловски: Власта и министерот за здравство итно да го раскинат договорот со човек фирма за скандалот од 35 милиони евра

Здравство 6 години ago

Каде се, кај заминаа медицинските сестри и доктори од Македонија? Дали Филипче ги мисли или на ум не ги става?

Мое здравје 6 години ago

Препораки на доктори околу јадење помалку солена храна

Здравство 6 години ago

2000 доктори си заминале од МК, Министерството за здравство тек допрва подготвува мерки!

Здравство 6 години ago

Трчањето по повисоки примања ги брка медицинските сестри од државата, пациентите оставени сами на себе, министерот не реагира!

Здравство 6 години ago

Разбивање на митот, рекреативен или медицински канабис – Семинар на здружението Зелена алтернатива!