Ознака: донација

ИЈЗ доби донација од СЗО во вид на реагенси за секвенционирање на Ковид-19

Министерот за здравство, Беким Сали прими нова донација од 250 илјади дози вакцини на Фајзер

Здравство 3 години ago

Хипомед донираше апарати и опрема во болници низ Македонија

Здравство 6 години ago

Кога не знаат нашите, донираат странци – Донација во апарати за прилепската болница

Здравство 6 години ago

Нема гинеколози, родилиштата нефункционални ама Филипче ќе ги опремува со апарати кои се донација!

Мое здравје 6 години ago

Лицата со оваа крвна група често се разболуваат на одмор

Здравство 6 години ago

Јапонија и подари две амбулантни возила на Клиничката болница Штип

Здравство 6 години ago

Да им помогнеме сите на малите Давид и Катерина!

Здравство 6 години ago

ГБ „Борка Талески“ од Прилеп доби 44 електрични кревети и дополнителна медицинска опрема

Здравство 6 години ago

Германскиот град Визмар даде донација во охридската Општа болница!