Ознака: драчево

Жителите на Драчево, Пинтија, Зелениково за РТГ снимка патуваат по 40 км. Дали Филипче знае и што прави по ова прашање?

Внимавајте каде пиете вода во Кисела Вода – Поставени 8 табли со предупредување!

Здравство 6 години ago

Сомнеж за дете заразено со менингитис предизвика паника во скопско Драчево!