Ознака: филипче министер смрт

Дескоска на помош на Филипче и Адеми. Првачињата нема да идат на училиште, Филипче не дозволува!

Филипче ќе ги приватизира сите болници и Градската болница е на тој список?!

Здравство 5 години ago

За една недела регистрирани 283 заболени од грип, посочуваат од ИЈЗ. Филипче тврди нема епидемија!

Здравство 5 години ago

„Додека луѓе умираат и државата не може да излезе од состојби на епидемии Филипче во работно време оди по партиски митинзи на Стево Пендаровски“