Ознака: филипче

Филипче решен да оди до крај со сомнителниот тендер – не се откажува и покрај сите притисоци од јавноста

Алијансата за Албанците бара оставка од Филипче поради скандалозниот тендер за центализирани лаборатории!

Здравство 5 години ago

По откривање на скандалот Филипче се правда – Тендерот бил транспарентен и отворен за јавноста!

Здравство 5 години ago

Се уште мистерија смртта на родилката Динева од Гевгелија – На Филипче му текна денес да формира Комисија, но не ја посетил гевгелиската болница!

Здравство 5 години ago

Знае ли Филипче кој му директорува во болниците – Дали директорката на Геронтолошкиот завод знае што се рани од лежење?

Здравство 5 години ago

Зошто Филипче денеска не информираше за починатата родилка од Гевгелија, а имаше прес конференција за подобрување на состојбата во родилиштата?

Здравство 5 години ago

Вистината за смртта на родилката од Штип останува мистерија – летните одмори причина за одлагањето

Здравство 5 години ago

Нема гинеколози, родилиштата нефункционални ама Филипче ќе ги опремува со апарати кои се донација!

Здравство 5 години ago

Ѓубрето на Клинички топ тема и главен проблем во државата – Шилегов и Филипче наводно бараат решение но не се координирани со ДУИ!

Здравство 5 години ago

Додека здравствените власти да се договорат кој да го чисти Клинички актерите за утре најавија акција за доброволно собирање на сметот!