Ознака: граѓаните во страв

Ќе има казни за невакцинираните здравствени работници

Венко одливот на медицински сестри ќе го „реши“ со нови вработувања, поголеми плати. Само на кого, не кажува?!

Здравство 5 години ago

Енормното загадување ги примора граѓаните од страв да не отвораат прозори да проветрат