Ознака: хаос во здравството

ФЗО како предизборна мерка ја зголеми капитацијата за матичните лекари во корист на власта. Дали ова не е злоупотреба на власта и позицијата?

ВМРО-ДПНЕ: Здравствениот систем со Владата на СДСМ доживеа колапс

Здравство 6 години ago

Филипче го парализира здравствениот систем со лоши политики

Здравство 6 години ago

Филипче во кампања, здравството заборавено!

Здравство 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Филипче ја злоупотребуваат вакцинацијата за референдумот, граѓаните се исплашени

Здравство 6 години ago

Уште еден скандал: Вработените на Институтот за ТБЦ немаат земено плата, Филипче кој тендер е следен да се „Фати“!

Здравство 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ бара Филипче да си поднесе оставка, а не да се шета на семинари! Арам да му е лебот, пациенти умираат!

Здравство 6 години ago

Македонски кардиолози оперираа двајца пациенти од тешка болест на аортата, конечно и кај нас нешто да се проба вон стандардното здравство!

Здравство 6 години ago

Здравството во Македонија хаос, Филипче мојот чудесен министер!