Ознака: храна

Еве која храна е штетна за срцето, избегнувајте ја

Првпат Кабинет за клиничка исхрана на Гастроентерохепатологија, како и нови ендоскопски капсули!

Мое здравје 4 години ago

Институтот за јавно здравје со препораки: Што е препорачливо да се јаде секој ден во лето?

Мое здравје 4 години ago

Внимавајте што и каде јадете во лето, труењата со храна сериозно можат да го загрозат вашето здравје!

Здравство 4 години ago

Лекарите со совети на што да внимавате летото за да спречите труење со храна

Здравство 4 години ago

Што јадеме – АХВ за шест месеци открила 61 тон небезбедна храна!

Мое здравје 4 години ago

Која храна е најголемиот виновник за пожолтување и уништување на забите!

Мое здравје 4 години ago

Кои се ефектите на маслиновото масло врз нашето здравје?

Здравство 4 години ago

Добро прочитајте – Препораки за можни заболувања ако патувате надвор од земјата!

Мое здравје 4 години ago

Како да се подобри расположението и здравјето?!