Ознака: Инфективна клиника

Д-р Николов: Инфективна клиника е полна до четврти спрат, а здравствениот систем не е спремен да одговори

Во Скопје за изминатото деноноќие е хоспитализиран само еден пациент

Здравство 2 години ago

Во ковид-центрите во Скопје, во изминативе 24 часа се хоспитализирани само 2 нови пациенти

Здравство 3 години ago

Во изминативе 24 часа во Скопје се хоспитализирани 4 пациенти

Здравство 3 години ago

Нови 5 лица се хоспитализирани во Скопје поради компликации од коронавирусот

Здравство 3 години ago

Во изминативе 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 6 нови пациенти

Здравство 3 години ago

Вкупно 169 лица се хоспитализирани на инфективните одделенија во главниот град

Здравство 3 години ago

На инфективната клиника пристигнува македонски војник заразен со коронавирус од Африка

Здравство 3 години ago

Во ковид-центрите во главниот град се хоспитализирани нови 9 пациенти поради компликации од Ковид-19

Здравство 3 години ago

17 нови пациенти се хоспитализирани во последниве 24 часа поради компликации од коронавирусот