Ознака: инфекција

Неколку неверојатни причини зошто постојано чувствувате дефицит на енергија!!!

Внимавајте со тетоважите, може да добиете хепатит Ц или ХИВ инфекција!!

Здравство 6 години ago

Македонија е земја со најмалку инфицирани со ХИВ во регионот!

Здравство 6 години ago

Алармантно: Само во март регистрирани 8 случаи на ХИВ во Македонија!

Здравство 6 години ago

СЗО со прогноза за искоренување на ХИВ инфекцијата!