Ознака: јавно приватно партнерство

Дали тоа Филипче за се блеска, па сега продава лекции по осуда и морал кон заменикот?

Министерството за здравство со приватна агенција ќе ги обезбедува клиниките

Здравство 5 години ago

МЗ не се откажува од Кочани, болницата во овој град да стане Центар за ампутации

Здравство 5 години ago

40% проценти од грaѓаните сами си го плаќаат лекувањето

Здравство 5 години ago

Изградбата на трите катни гаражи „ќе биде“ после избори, Филипче повторно ветува. Ветување број 1.234.456-то

Здравство 6 години ago

Родителите загрижени за приватизацијата на Кардиохирургија со порака до Филипче: Ич не ти е гајле за децата

Здравство 6 години ago

Јавното – приватни здравство што ќе донесе?

Здравство 6 години ago

Дали Владата е запознаена со плановите на Филипче за детската кардиохирургија

Здравство 6 години ago

Филипче демек размислува за Детска кардиохирургија, а целта е јасна-богатење на приватните болници

Здравство 6 години ago

Сител: Матичните лекари не сакаат да дежураат и во Брзата помош – велат технички и физички е неизводливо