Ознака: калиум

Минералите го чуваат здравјето на срцето и белите дробови, овие пет се најважни

Смоквите се извор на минерали и витамини, но овие лица не смеат да ги јадат!

Мое здравје 6 години ago

Колку чиа семето е богато со калиум?!

Мое здравје 6 години ago

Смоквите како лек за анемија, секој ден по неколку!