Ознака: кардиохирургија

Извршена е трансплантација на срце кај 53 годишен пациент

Детска кардиохиругија се планира да биде во приватна здравствена установа: Јавно приватно партнерство или уништување на јавното здравството?

Здравство 6 години ago

Вештачко срце за прв пат вградено на пациент во Македонија

Здравство 6 години ago

За прв пат во Македонија на Државната кардиохирургија направени операции кај двајца пациенти со тешка патологија на аортата