Ознака: конкурс

Кој ќе ја обезбедува службата за општи и заеднички работи во владата за 2,5 милиони евра?

Наместо да почне да го гради новиот Клинички, Филипче распиша конкурс за нова градска болница во Аеродром.

Здравство 6 години ago

Министерство за здравство ќе објавува конкурс за идејно решение на Нова градска болница во Аеродром