Ознака: косово

Само 4 нови случаи на заразени со ковид-19 се регистрирани денеска во Косово

Сојот Омикрон се шири и на Балканот, Косово регистрираше 9 случаи на заразени

Здравство 4 години ago

Доколку сакате влез во Бугарија мора да приложите негативен ПЦР тест не постар од 72 часа

Здравство 4 години ago

Вкупниот број на заразени во светот достигна скоро 11 милиони, балканот се соочува со постојан пораст

Здравство 4 години ago

Погледнете каква е состојбата во светот со коронавирусот денеска

Здравство 4 години ago

СЗО: Вирусот нема да исчезне сам, тој треба да се нападне

Здравство 4 години ago

Расте бројот на заразени од коронавирус во Косово, вкупно 19 случаи

Социјала 6 години ago

Милионски штети од косовските царини – Приштина делумно попушти

Социјала 6 години ago

Милионски штети од косовските царини – Скопје чека да попушти Приштина

Социјала 6 години ago

Косовската одлука удри врз аграрот, царините не се симнати, Македонија на „стенд бај“