Ознака: лекови

Во случаи на тежок ковид, забележано е деформирање на црвените крвни зрнца

Бидете многу внимателни доколку пиете лекови и јадете цитрон

Мое здравје 1 година ago

И косата е огледало на вашето здравје, не ги занемарувајте промените кои се случуваат

Здравство 4 години ago

Квотите потрошени, ФЗОМ ги држи уздите, пациентите набавуват лекови приватно.

Мое здравје 4 години ago

Ако сте често уморни и ви трнат рацете и нозете, еве што тоа значи?!

Мое здравје 4 години ago

Природни лекови против запек!

Мое здравје 4 години ago

Што треба да се јаде кога слабее имунитетот?!

Мое здравје 4 години ago

Природни лекови за регулирање на хормоните: Напитоци кои прават чуда за организмот

Мое здравје 4 години ago

Природни лекови за регулирање на хормоните: Овие напитоци прават чуда за организмот

Мое здравје 4 години ago

Внимавајте кога одите на плажа, алергија од сонце предизвикуваат парфеми, шминка и лекови!