Ознака: лековити својства

Кантарионот е меѓу најценетите билки кога станува збор за депресијата и нервите

Целерот има бројни лековити својства, еве кои се тие

Животен стил 11 месеци ago

Ова „свето растение“ се користи во народната медицина и се верува дека поттикнува прилив на пари

Мое здравје 11 месеци ago

Црвениот кромид делува посебно лековито на срцето, еве зошто

Мое здравје 1 година ago

Ова овошје е природен лек за ублажување кашлица и стомачни тегоби

Нутриционизам 1 година ago

Биберот не само што е зачин туку е и лек за болести на срце, црн дроб и бели дробови

Нутриционизам 2 години ago

Леќата е една од најстарите култури, ова се нејзините лековити својства

Нутриционизам 2 години ago

Ова овошје има бројни лековити својства и изобилува со витамини и минерали

Мое здравје 2 години ago

Оваа билка е кралица на билките и важи како лек против сите болести

Мое здравје 2 години ago

Ако сакате да го спречите формирањето на камења во бубрезите подгответе го овој стар рецепт со лимон