Ознака: лице

Чудо кое се јавува еднаш во 2,5 милиони случаи – Родено бебе со два мозоци и две лица!

Како да се ослободите од лузните од акни на лицето?!

Животен стил 6 години ago

Зошто некои луѓе се будат со отечено лице?

Мое здравје 6 години ago

Еве како кокосовото масло делува на нашата кожа на лицето