Ознака: македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е во првите 10 земји со највисока инфлација во храната

Денес по повод Денот на независноста, влезот во музеите и галериите ќе биде бесплатен

Здравство 1 година ago

Детектиран е случај на флурон во Македонија кај 26 годишен пациент

Здравство 1 година ago

Сојот Омикрон полека но сигурно се шири и во Македонија

Социјала 1 година ago

35 отсто од населението во Македонија е изложено на ризик од сиромаштија

Здравство 1 година ago

Македонија е на 1-во место во Европа по стапката на смртност од Ковид-19

Здравство 2 години ago

Четири лица кои биле на одмор во Грција се вратиле во Македонија позитивни на коронавирус

Здравство 2 години ago

Во ковид центрите низ земјава, во изминатите 24 часа на лекување се наоѓаат вкупно 80 пациенти

Здравство 2 години ago

Вкупно 141 лице се наоѓа на лекување во ковид центрите во Македонија

Здравство 2 години ago

Рокот за постоење на кризна состојба во Македонија се продолжува до 31 декември