Ознака: македонија

Број на заболени по градови во републикава, ова е денешната статистика

Карантинот за сите кои од Македонија и Грција влегуваат во Албанија се укинува

Здравство 2 години ago

Коронавирусот денеска одзема 7 животи, а зарази нови 325 случаи, еве по колку заболени има во секој град

Здравство 2 години ago

Македонија е лидер по број на пушачи во регионот, стануваме „земја на тешки пушачи“

Здравство 2 години ago

ВОЗНЕМИРУВАЧКА ВЕСТ: Наместо власта да трага по загадувачите, полесно ќе биде по 17 часот да си седиме дома

Здравство 2 години ago

Светот ја надмина бројката од 37 милиони луѓе заразени со ковид-19

Здравство 3 години ago

Македонија е последна земја во регионот според извршени тестови за Ковид-19 на милион жители

Здравство 3 години ago

Србија во последните три дена тестираше 16 792 лица, Македонија за 2,5 месеци има тестирано 19.000 лица

Здравство 3 години ago

„Аџибадем Систина“, со нов тим за детска кардиохирургија

Здравство 4 години ago

Здружението на слепи лица од Штип организира средба во Лесново