Ознака: македонци

Претседателот Вучиќ побарал бесплатна вакцинација за Македонците во Србија

МНР: Нема информации за македонски државјани засегнати од пожарите во Грција

Животен стил 5 години ago

Каде се највисоките плати на светот: На првото место е градот каде работат и живеат многу Македонци

Животен стил 5 години ago

Над 8000 Македонци заминале во Грција на продолжен викенд преку ГП “Богородица”

Социјала 5 години ago

Загрижувачки, повеќе од 60% од Македонците не можат да си дозволат одмор!