Ознака: Мила Царовска

Гапковска до Царовска: Срам да ви е! Министерката го подобри законот за социјалците, им го „скина“ додатокот за мобилност.

Жените со 60-ет, мажите со 62 години старост ќе работат по 6 часа, а ќе ја задржуваат целата плата

Здравство 5 години ago

Царовска со ново ветување: Гази Баба наскоро ќе добие нова градинка

Социјала 5 години ago

МТСП: Од 1 септември ќе почне со работа Центарот за ран детски развој во Тркање

Социјала 5 години ago

ВМРО ДПМНЕ реагира: СДСМ и Царовска продолжуваат да се фалат со невистински мерки

Здравство, Социјала 5 години ago

Наредба од Филипче, Царовска потврдува: Од септември нема во градинка без вакцина!

Социјала 5 години ago

Само Царовска гледа успех па да се пофали: Создадовме систем кој извлекува од сиромаштија, за 16 отсто зголемени платите во градинките, растат и пензиите

Социјала 5 години ago

МТСП: Вложуваме во младите, создаваме услови за напредок и развој на вештини

Здравство, Социјала 5 години ago

Малтретирањето на помалите деца во основните училишта зема се поголем замав

Социјала 5 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Ако СДСМ водеше грижа за детската заштита немаше да го укине додатокот за трето дете