Ознака: министер за тендери

Државата во изолација, новозаболени 53 лица, коронавирусот во полн ек, а Филипче зема слободен ден!

Лабораторијата во Поликлиника Бит Пазар пред колапс, реагенси нема ни за лек!

Здравство 5 години ago

Филипче врз база на „кој даде повеќе“ ќе одлучи дали Французи или Германци ќе го градат новиот клинички центар

Здравство 5 години ago

Девојчето кое почина на 2,5 години на детска клиника починало од сепса, ама било лекувано и во Козле