Ознака: МВР

Синоќа во модуларната болница во Прилеп е извршен вандализам врз таблата за електрична енергија

212 лица не носеле маски, а 6 го прекршиле полицискиот час

Здравство 3 години ago

21 лице го прекршило полицискиот час, а изречени биле 372 прекршоци

Здравство 4 години ago

Даниловски: Би ги тестирал 80 илјади во државата, а моите претпоставки одат до 300-400 илјади тестирања

Здравство 6 години ago

Сестри се тепаат на големо, еснафското Здружение на медицински сестри молчи!

Социјала 6 години ago

Мигрантите редовно влегуваат во државата. Спасовски: Нема простор за паника, Царовска молчи!

Здравство 6 години ago

Кој брутално го претепа 14 месечното бебе кое се уште е на Детска Хирургија?- И по 4 недели, МВР се врти во круг!

Социјала 6 години ago

Кога на свадби се дозволува огнено оружје, работа имаат и лекарите!

Здравство 6 години ago

Претепаното 14 месечно бебе ќе има сериозни последици, мајката не го однела ниту на една вакцина а слабо посетувале и педијатар!

Здравство 6 години ago

На Детска хирургија сите се грижат за претепаното 14 месечно бебе, полицијата и по 6 дена не успеа да го најде насилникот!