Ознака: начин на исхрана

Честата и зголемена употреба на сол во исхарана може да доведе до дијабет

Ако сте во потрага по мирен сон ова е исхраната која треба да ја практикувате

Мое здравје 6 години ago

Во борба против дијабетесот со правилно хранење на телото!