Ознака: најнова студија

Студија: Фолната киселина го зголемува ризикот за летален исход од Ковид-19

Студија: Секој четврти пациент со Ковид-19 е заразен дури и 7 дена по првите симптоми

Мое здравје 6 месеци ago

Докажано е дека какаото го намалува високиот крвен притисок и го зајакнува срцето

Здравство 6 месеци ago

Најновата студија за коронавирусот вели дека тој може да остави долгорочни последици

Здравство 10 месеци ago

Инфицираните со Ковид-19 се соочуваат со зголемен ризик од развој на тешки крвни згрутчувања

Здравство 11 месеци ago

Ковид-19 може да предизвика намалување на сивата маса во мозокот

Мое здравје 12 месеци ago

Луѓето на кои им недостасува витамин Д развиваат тешка форма на Ковид-19

Животен стил 2 години ago

Научниците од Лондонскиот колеџ потврдија колку време трае имунитетот по прележан ковид-19

Мое здравје 2 години ago

Дали солта му штети на имунитетот на нашиот организам!?

Животен стил 2 години ago

Внимавајте кога одите на концерт или на спортски натпревар, вирусот се пренесува и на отворено