Ознака: неспособен министер

Шуто Оризари без амбуланта, удрен клучот, нема кој да каже зошто- Филипче што се случува? (ФОТО)

СТОП ЗА НАСИЛСТВО ВРЗ ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ! Синдикатот на клинички центар со осуди кон нападот на докторката!

Здравство 6 години ago

Кој сака да прави студија за јавно партнерство до 14 ноември да поднесе понуда!

Здравство 6 години ago

Филипче во кампања за ЕУ и НАТО, а здравството во хаос.

Здравство 6 години ago

Филипче кај ти се очите го гледаш ли ова, детската клиника без сапун и без тоалетна хартија, ти си местиш тендери и само повторуваш, не се секирајте ќе биде санирано И од тоа едно големо ништо. Таков министер си ти!!!

Здравство 6 години ago

Инвалидски колички – недостапни за пациентите, корисни за фрлање отпад! Нема кај неможе Филипче да „среди“ работа, едноставно го бива!

Здравство 6 години ago

Клинички тоне во ѓубре, Филипче спие, Ден Дончев изгубен во преводот! Ама за штетни договори за државата сите се тука!