Ознака: ниски температури

Не очекува Снег на почетокот на декември. Дали Македонија ја очекува мека зима ?

Толку од сонцето, од утре дожд низ Македонија, викендот поладен од претходно- еве ја максималната температура

Животен стил 5 години ago

Нова ЗНАЧИТЕЛНА промена на времето не очекува во наредниве неколку дена

Животен стил 5 години ago

Ледено утро ДА, но „најлошото” тек допрва доаѓа. Нови снежни покривки и ниски температури!

Животен стил 5 години ago

Времето во наредните неколку дена од ладно, поладно!

Доаѓа студен бран и минусни температури, ќе провејува и снег, детали