Ознака: ново ветување

Царовска за дебатите на СДС започнува со лажна добра вест – Најави скок на минималната плата и вонреден раст на пензиите во Македонија

Изградбата на трите катни гаражи „ќе биде“ после избори, Филипче повторно ветува. Ветување број 1.234.456-то

Здравство 6 години ago

ФЗОМ најавува дека ќе ја зголеми вредноста на капитацискиот поен за избраните гинеколози, дали ќе стане реалност ова ветување ќе видиме?

Здравство 6 години ago

Заев: Од 1 јануари 2019 година бесплатно болничко лекување за СИТЕ!!! Кој ќе поверува, може и ќе добие?