Ознака: новороденче

Кривични пријави за родителите на напуштеното новороденче

Татко на новороденче го истепал обезбедувањето на скопска гинекологија

Социјала 6 години ago

Новороденче оставено пред влезот на Домот за доенчиња во Битола!

Здравство 6 години ago

СЗО со прогноза за искоренување на ХИВ инфекцијата!