Ознака: оглас

Лекарите специјалисти од Скопје револтирани – Селективна политика на здравствените власти за влез во мрежата на здравствени установи!

Министерството за здравство иако вети дека ќе ја смени систематизацијата си продолжуваат по старо – Сега на оглас бараат библиотекар

Здравство 6 години ago

Министерството за здравство бара помошник раководител на сектор со библиотекарство – Дали огласот е наместен за секретарката на Филипче?

Здравство 6 години ago

Докторка од Куманово го праша Филипче: Зошто медицинарите на тестирањата водат мртва трка за бодови за да добијат работа кога на крај тоа не е важно?

Здравство 6 години ago

Скандалозни огласи за вработување во ЈЗУ – Филипче се шета по странство, млади лекари и покрај знаење не можат да добијат работа!!

Животен стил 6 години ago

Шилегов бара оџачари, ама никој не се пријавува – Огласот е продолжен!

Здравство 6 години ago

Филипче бара тројца нови советници во кабинетот – Месечно за нив ќе троши 120 000 денари за плати!

Здравство 6 години ago

МЗ преку оглас бара национален координатор за трансплантација!